Over

Bertha

Mijn naam is Bertha Baas-Rinsma en ik ben gek op cijfers, berekeningen maken, analyseren en efficiënte oplossingen verzinnen. Maar bovenal ben ik gek op planningen en overzicht! Na mijn studies Media & Entertainment Management (2010) en Master in Business Administration (MBA, 2013) ben ik als controller in de mediawereld gaan werken. 

Een reis van 15 maanden op de motor naar de andere kant van de wereld (2017-2018) heeft mij echter doen besluiten dat het tijd was het roer om te gooien. Vanuit de Randstad terug met de voeten in de klei, terug naar mijn roots in de Noordoostpolder.

Ik word altijd enthousiast van ondernemers die met passie over hun bedrijf vertellen. Daar krijg ik zoveel energie van! Hoe mooi is het als ik met deze energie hen kan helpen in de omgeving waar ik ben opgegroeid? 

“Ik ben gewoon gek op cijfers!”

Als ondernemer moet je van alles wat af weten, waaronder je boekhouding. Boekhouding is voor de meeste zzp’ers een verplichting die veel tijd en energie kost. Zij kunnen hun boekhouding zelf doen, maar hebben er geen zin in of voelen zich er onzeker over. Hoe fijn zou het zijn als er iemand regelmatig met je meekijkt, die checkt of alles goed staat voor de fiscale aangiftes en ook nog eens extra voordeeltjes weet mee te pakken? Hoe fijn zou het zijn om overzicht te hebben in de cijfers van je bedrijf en je financiën altijd up-to-date te hebben? Hoe fijn is het om te weten waar je staat met je onderneming? Ik kan en wil je hier graag bij helpen, zodat er voor jou meer tijd overblijft om te doen waar je hart ligt! 

Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het fantastisch om buiten nieuwe avonturen te beleven met mijn man Erik, twee zoons Finn en Lars en hond Laika. Daarbij doet de gemaakte motorreis naar Australië me dagelijks beseffen om te genieten van het leven!

6 x

Bertha

1.

De wereld ontdekken en op avontuur gaan! Met de camper hoop ik komende jaren veel nieuwe avonturen te beleven.

2.

Ik hou van sporten, momenteel doe ik aan hardlopen en yoga.

Maar in het verleden ook kitesurfen, capoeïra, tennis en turnen.

3.

Ik speel als gitarist in de meidenband Six Senses.

4.

In 2017-2018 ben ik op de motor van Amsterdam naar Australië

gereden (31 landen en 55.000 kilometer).

5.

Naast werken en moeder zijn, ben ik druk onze woonboerderij en bijbehorende tuin gezellig te maken. 

6.

Ik houd enorm van XL-hagelslag en alle soorten kaas.